7 χρήσιμες ιδέες για μια δεξίωση βάπτισης

axioutheasisteam

 

Οργανώστε την ιδανική δεξίωση βάπτιση στους απόλυτα λειτουργικούς και ασφαλής χώρους του Κτήματος μας, επιλέξτε το θέμα και τους χρωματικούς συνδυασμούς της βάπτισης και δημιουργήστε μια υπέροχη, παραμυθένια εκδήλωση, την οποία θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Η ομάδα μας έχει καταγράψει και σας παρουσιάζει μια λίστα 7 απλών, αλλά πολύ χρήσιμων ιδεών

 1. Ορίστε ένα θέμα
  Η κεντρική ιδέα της δεξίωσης! Σίγουρα, θα επιλέξετε κάτι που το παιδί σας λατρεύει και νιώθει όμορφα. Παράλληλα, όμως, η επιλογή θέματος για τη δεξίωση βάπτισης θα σας βοηθήσει να καταλήξετε πιο εύκολα σε ιδέες. Από τα προσκλητήρια, μέχρι και το χρώμα των μπαλονιών που θα επιλέξετε, το θέμα της δεξίωσης θα κρατήσει μια συνοχή τόσο στην τελική εικόνα, όσο και στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της.
 2. Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο
  Φροντίστε ο χώρος που θα επιλέξετε για τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας να είναι άνετος, ευρύχωρος και να προσαρμόζεται εύκολα σε παρεμβάσεις. Στο Κτήμα Αξιού Θέασις θα μπορέσετε να ντύσετε τη δεξίωση σας με τα χαρακτηριστικά εκείνα που ακριβώς θέλετε, καθώς παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τους λειτουργικούς μας χώρους για τις δραστηριότητες των παιδιών και για τη φιλοξενία των συγγενών, γονέων και όλων των ενηλίκων.
 3. Φτιάξτε έναν εντυπωσιακό candy bar
  Θα κλέψει την παράσταση! Τοποθετήστε τα γλυκά της δεξίωσης με το τρόπο που σας αρέσει, διακοσμήστε με έντονα χρώματα που συνδυάζονται με το ευρύτερο σκηνικό της δεξίωσης και δημιουργήστε ένα… απολαυστικό σκηνικό. Πέρα από τη γευστική απόλαυση, θα αποτελέσει και ιδανικό σημείο για φωτογραφίσεις.
 4. Διακοσμήστε με μεγάλα μπαλόνια
  Γίνεται πάρτυ ή δεξίωση χωρίς μπαλόνια; Είτε ως αιωρούμενα μπαλόνια, είτε ως ένα χρωματιστό background για τραπέζια, μπουφέδες και άλλα σκηνικά που θα ετοιμάσετε, σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.
 5. Μεγάλα γράμματα
  Το παιδί σας θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο! Η τοποθέτηση μεγάλων γραμμάτων που θα σχηματίζουν το όνομα του παιδιού σας μπορεί να αποτελέσει από τα πιο κεντρικά σημεία της διακόσμησης σας και θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες. Μπορείτε να τοποθετήσετε κύβους με γράμματα σε κάθετη διάταξη, είτε μεγάλα γράμματα με φωτισμό σε οριζόντια διάταξη. Με λίγη αναζήτηση, θα βρείτε πολλές ιδέες!
 6. Καλό φαγητό
  Σε μια δεξίωση το φαγητό είναι πάντα μεγίστης σημασίας. Μη ξεχνάτε πως τα παιδιά θέλουν απλές γεύσεις. Φροντίστε να έχετε καταλήξει σε ένα παιδικό μενού που θα καλύπτει τις προτιμήσεις των μικρών σας καλεσμένων, αλλά και ένα μενού για τους ενήλικους καλεσμένους της δεξίωσης. Στο Κτήμα Αξιού Θέασις αναλαμβάνουμε τη προετοιμασία μενού για δεξιώσεις βάπτισης και σε συννενόηση με τους συνεργάτες μπορείτε να ετοιμάσετε ένα υπέροχο μενού για όλους!
 7. Προνοήστε για τις απότομες αλλαγές του καιρού
  Η επιλογή ενός ανοιχτού χώρου για την δεξίωσης βάπτισης του παιδιού σας είναι ιδανική και σίγουρα δελεαστική. Κατά την επιλογή του χώρου για τη δεξίωση φροντίστε να υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος, ώστε να προτατευτείτε από τη βροχή και τον αέρα σε περίπτωση ξαφνικής καταιγίδας. Στο Κτήμα Αξιού Θέασις διαθέτουμε χώρο με ειδικά σκέπαστρα που θα σας κάνουν νιώθετε ασφάλεια σε περίπτωση ανεπιθύμητων καιρικών συνθηκών.

Οι μικροί σας καλεσμένοι θα μπορέσουν να χαρούν ξέγνοιαστο παιχνίδι στην πιστοποιημένη παιδική χαρά μας, με επιβλέποντα γυμναστή για την ασφαλή απασχόληση τους, ενώ, επίσης, θα μπορέσετε να διοργανώσετε δημιουργικές δραστηριότητες στον ευρύτερο χώρο του Κτήματος μας (κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, κατασκευές).

Παράλληλα, οι γονείς και οι συγγενείς των μικρών σας καλεσμένων, θα μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα και τις ιδιαίτερες γεύσεις του επιλεγμένου μενού.

Κρατήσεις – Πληροφορίες – Τοποθεσία

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ