Ένας σύγχρονος χώρος, μέσα στην αγκαλιά ενός ξεχωριστού φυσικού τοπίου

Διοργανώσεις - Κτήμα Αξιού Θέασις

Διοργανώσεις

Στο κτήμα μας θα μπορέσετε να φιλοξενήσετε κάθε είδους καλλιτεχνική και πολιτιστική εκδήλωση, δίνοντας το δικό σας στυλ και να μετατρέψετε τις διαθέσιμες εκτάσεις στο ιδανικό σκηνικό.

Διοργανώστε ιδιωτικές εκδηλώσεις / δεξιώσεις με τον χαρακτήρα και το ύφος που επιθυμείτε, πλαισιώστε το χώρο με τους κατάλληλους φωτισμούς, τοποθετήστε ηχητικές και μικροφωνικές εγκαταστάσεις, διαμορφώστε κατάλληλα το χώρο γύρω από μια μουσική σκηνή, μια πίστα χορού, σχεδιάστε των χώρο των προσκεκλημένων και του μπουφέ και φροντίστε κάθε λεπτομέρεια με τη συνεργασία του έμπειρου προσωπικού μας.

Μεταξύ άλλων, στο Κτήμα Αξιού Θέασις είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν:

Πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα
Εταιρικές εκδηλώσεις (ημερίδες, σεμινάρια, ομιλίες, απονομές)
Παρουσιάσεις βιβλίων
Εκθέσεις φωτογραφίας
Εποχικές εκδηλώσεις
Χορευτικές εκδηλώσεις
Συναυλίες
Πάρτι γενεθλίων
Εκδηλώσεις για παιδιά

Επικοινωνήστε μαζί μας και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού και θα υλοποιήσουμε τις ιδέες σας για ένα αξέχαστο event.

Το Κτήμα Αξιού Θέασις βρίσκεται στην κορυφή ενός μαγευτικού λόφου με μοναδική θέα στην Κοιλάδα του Αξιού ποταμού και περιμετρικά στον ορίζοντα, το ασύγκριτα φυσιολατρικό σκηνικό συμπληρώνουν επιβλητικά η οροσειρά του Πάικου, το Καϊμακτσαλάν (Όρος Βόρας) και το μυθικό βουνό του Ολύμπου.

Ένας πλήρως open space χώρος, με απ’ ευθείας οπτική επαφή στα παραποτάμια δάση και στις νησίδες του Αξιού Ποταμού, όπου συγκεντρώνονται άγρια άλογα και μιας από τις μεγαλύτερες μεικτές αποικίες πουλιών στην Ελλάδα, χαρίζει στους επισκέπτες του ένα απίστευτο ηλιοβασίλεμα.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, με ευρύχωρο χώρο για parking, το Κτήμα Αξιού Θέασις αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για μια άνετη, εύκολη και χωρίς άγχος προσέλευση.

Συχνές ερωτήσεις

Οργάνωση εκδηλώσεων κοντά στη Θεσσαλονίκη – Που βρίσκεται το Κτήμα Αξιού Θέασις;

Το Κτήμα Αξιού Θέασις απέχει περίπου 25 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια άνετη οργάνωση εκδηλώσεων – δεξιώσεων, με ευρύχωρο parking για άνετη και απροβλημάτιστη προσέλευση των προσκεκλημένων σας.

Το κτήμα μας βρίσκεται στην κοιλάδα του Αξιού Ποταμού, στην καρδιά ενός καταπράσινου τοπίου, τοποθετημένο στη πλαγιά ενός λόφού με εξαιρετική θέα.

Τιμές για οργάνωση εκδηλώσεων – Ποιο είναι το κόστος για οργάνωση εκδηλώσης;

Στο Κτήμα Αξιού Θέασις μπορείτε να σχεδιάσετε κάθε είδους εκδήλωση / δεξίωση, ακριβώς όπως την ονειρεύεστε, αφού πρώτα προγραμματίσουμε μια ξενάγηση για να γνωρίσετε όλους τους χώρους του κτήματος.

Το κόστος για κάθε εκδήλωση διαμορφώνεται από τους εξής παράγοντες: Αριθμός προσκεκλημένων, ημέρα και εποχή δεξίωσης, επιλογή μενού για φαγητό και αναψυκτικά / χυμούς / ποτά, διακόσμηση και τυχόν εξοπλισμό που θα χρειαστεί να σας παρέχει το Κτήμα Αξιού Θέασις.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 6977663228 ή στείλτε email στο [email protected].

Τι δραστηριότητες μπορούν να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια ενός εταιρικού event;

Στο Κτήμα Αξιού Θέασις μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά εταιρικά events με φόντο τη φύση.

Μεταξύ άλλων, μπορείτε: Να πραγματοποιήσετε παρουσίασεις ή σεμινάρια σε χώρο με ειδικό σκέπαστρο, εταιρικό δείπνο ή μπουφέ, δραστηριότητες για τις οικογένειες των εργαζομένων, καθώς και κάθε είδους δράση με ξεχωριστό θέμα για την ενδυνάμωση των σχέσων του προσωπικού.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 6977663228 ή στείλτε email στο [email protected].

Επικοινωνήστε μαζί μας

Epikoinonia (el)

#axioutheasis

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ