Επιλέξτε τον πολυχώρο του Κτήματος Αξιού Θέασις για την ιδανική σχολική εκδρομή

Σχολικές εκδρομές - Κτήμα Αξιού Θέασις

Σχολικές εκδρομές

Καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων για παιδιά, ο χώρος μας συνδυάζει το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον των παραποτάμιων περιοχών του Αξιού Ποταμού, τις ασφαλείς υποδομές και εύκολης πρόσβασης για ΑΜΕΑ, καθώς και την πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη.

Στην κατηγορία του αθλητικών δραστηριοτήτων, υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ για 3-on-3 αγώνες, beach-volley, beach-soccer, παιχνίδια στην άμμο, τένις και γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 από φυσικό γκαζόν. Επίσης, το κτήμα ετοιμάζει υποδομές για τοξοβολία και αναρρίχηση και φάρμα με ζώα της περιοχής. Σε συνεργασία με Γεωπόνους, υπάρχει η δυνατότητα υιοθέτησης μικρών χωραφιών από τάξεις σχολείων για φύτευση αγροτικών προϊόντων. Σε νέα σας επίσκεψη μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της καλλιέργειας και τα αποτελέσματά της. Ξεναγηθείτε στον αμπελώνα και τον ελαιώνα του κτήματος με αφηγηματικά δρώμενα για αυτά και την παραποτάμια βιοποικιλότητα του Αξιού ποταμού.

Η αναψυχή είναι το πρώτο μας μέλημα και το Κτήμα Αξιού Θέασις αποτελεί το ιδανικό μέρος για τη διοργάνωση περιπατητικών διαδρομών στον Αξιό Ποταμό. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά στη φύση, αποκτώντας αυθεντικές εμπειρίες και ένα μοναδικό αίσθημα εναρμονισμού και χαλάρωσης.

Με την επίσκεψή σας στο Κτήμα Αξιού Θέασις, μπορείτε να συνδυάσετε επισκέψεις στα αρχαία και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, στο παλάτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ιστορικό Πολεμικό Μουσείο της Γέφυρας, στην αρχαία ταφική τούμπα στον Άγιο Αθανάσιο με τα μοναδικά ψηφιδωτά και στο μεσαιωνικό Νεκροταφείο Βογόμιλων Χαλκηδόνας με τους τεράστιους λαξεμένους σταυρούς του 10ου και 15ου αιώνα. Ακόμη, μπορείτε επισκεφτείτε το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στο Φράγμα της Ελεούσας ή να έχετε την τύχη να δείτε τα άγρια άλογα στο μεγάλο νησί του Αξιού Ποταμού από το παρατηρητήριο της Γέφυρας.

Τέλος, η κουζίνα του κτήματος είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη γεύματος, μετά από συνεννόηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Epikoinonia (el)

#axioutheasis

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ