Ζήστε την ονειρεμένη δεξίωση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Κτήμα Αξιού Θέασις - Δεξίωση γάμου

Δεξίωση γάμου

Σε μία μοναδική τοποθεσία, περιβαλλόμενη από ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς, το Κτήμα Αξιού Θέασις σας υποδέχεται και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου σας, όπως ακριβώς θέλετε να τη σχεδιάσετε, σε ένα ειδυλλιακό, καταπράσινο περιβάλλον!

Η αρμονία μεταξύ του φυσικού κάλλους και των λειτουργικών χώρων, η ατελείωτη θέα από κάθε γωνιά του Κτήματος και η πίστα της δεξίωσης με τον πέτρινο περίβλημα στο κέντρο του γκαζόν για το γαμήλιο χορό, αποτελούν τον ιδανικό καμβά πάνω στον οποίο θα εμπνευστείτε τη διακόσμηση και τον ανθοστολισμό της δεξίωσης σας.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, με ευρύχωρο χώρο για parking, το Κτήμα Αξιού Θέασις αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για μια άνετη, εύκολη και χωρίς άγχος προσέλευση.

Συχνές ερωτήσεις

Τιμές για δεξίωση γάμου – Ποιο είναι το κόστος για τη δεξίωση γάμου;

Στο Κτήμα Αξιού Θέασις μπορείτε να σχεδιάσετε τη δεξίωση του γάμου σας, ακριβώς όπως την ονειρεύεστε, αφού πρώτα προγραμματίσουμε μια ξενάγηση για να γνωρίσετε όλους τους χώρους του κτήματος.

Το κόστος για τη δεξίωση του γάμου σας διαμορφώνεται από τους εξής παράγοντες: Αριθμός προσκεκλημένων, ημέρα και εποχή δεξίωσης, επιλογή μενού για φαγητό και ποτά, διακόσμηση και επιλογή για live μουσική ή DJ.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 6977663228 ή στείλτε email στο [email protected].

Δεξίωση γάμου κοντά στη Θεσσαλονίκη – Που βρίσκεται το Κτήμα Αξιού Θέασις;

Το Κτήμα Αξιού Θέασις απέχει περίπου 25 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια άνετη δεξίωση γάμου, με ευρύχωρο parking για άνετη και απροβλημάτιστη προσέλευση των προσκεκλημένων σας.

Το κτήμα μας βρίσκεται στην κοιλάδα του Αξιού Ποταμού, στην καρδιά ενός καταπράσινου τοπίου, τοποθετημένο στη πλαγιά ενός λόφού με εξαιρετική θέα.

Αίθουσες δεξιώσεων γάμου – Είναι η μόνη λύση σε περίπτωση βροχής;

Η δεξίωση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ακόμη και σε περίπτωση βροχής!

Διαθέτουμε τις κατάλληλες υποδομές, ώστε η εκδήλωσή σας να παραμείνει μοναδική με τα ιδιαίτερα στέγαστρά που θα προστατέψουν τους καλεσμένους σας και ονειρεμένο σκηνικό που έχετε δημιουργήσει.

Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να περιοριστείτε σε μια κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων χωρίς θέα, φρέσκο αέρα και την αύρα της φύσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Epikoinonia (el)

#axioutheasis

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ