Γιορτάστε τη βάπτιση του παιδιού σας σε ένα παραμυθένιο τοπίο

Δεξίωση βάπτισης - Κτήμα Αξιού Θέασις

Δεξίωση βάπτισης

Σε μία μοναδική τοποθεσία, περιβαλλόμενη από ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς, το Κτήμα Αξιού Θέασις σας υποδέχεται και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας, όπως ακριβώς θέλετε να τη σχεδιάσετε, σε ένα ειδυλλιακό, καταπράσινο περιβάλλον!

Οργανώστε την ιδανική βάπτιση στους απόλυτα λειτουργικούς και ασφαλής χώρους του Κτήματος μας, επιλέξτε το θέμα και τους χρωματικούς συνδυασμούς της βάπτισης και δημιουργήστε μια υπέροχη, παραμυθένια εκδήλωση, την οποία θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Οι μικροί σας καλεσμένοι θα μπορέσουν να χαρούν ξέγνοιαστο παιχνίδι στην πιστοποιημένη παιδική χαρά μας, με επιβλέποντα γυμναστή για την ασφαλή απασχόληση τους, ενώ, επίσης, θα μπορέσετε να διοργανώσετε δημιουργικές δραστηριότητες στον ευρύτερο χώρο του Κτήματος μας (κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, κατασκευές).

Παράλληλα, οι γονείς και οι συγγενείς των μικρών σας καλεσμένων, θα μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα και τις ιδιαίτερες γεύσεις του επιλεγμένου μενού.

Το Κτήμα Αξιού Θέασις βρίσκεται στην κορυφή ενός μαγευτικού λόφου με μοναδική θέα στην Κοιλάδα του Αξιού ποταμού και περιμετρικά στον ορίζοντα, το ασύγκριτα φυσιολατρικό σκηνικό συμπληρώνουν επιβλητικά η οροσειρά του Πάικου, το Καϊμακτσαλάν (Όρος Βόρας) και το μυθικό βουνό του Ολύμπου.

Ένας πλήρως open space χώρος, με απ’ ευθείας οπτική επαφή στα παραποτάμια δάση και στις νησίδες του Αξιού Ποταμού, όπου συγκεντρώνονται άγρια άλογα και μιας από τις μεγαλύτερες μεικτές αποικίες πουλιών στην Ελλάδα, χαρίζει στους επισκέπτες του ένα απίστευτο ηλιοβασίλεμα, που δε μπορεί να λείπει από τη δεξίωση των ονείρων σας.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, με ευρύχωρο χώρο για parking, το Κτήμα Αξιού Θέασις αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για μια άνετη, εύκολη και χωρίς άγχος προσέλευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

#axioutheasis

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ