12 χρήσιμες συμβουλές για ένα επιτυχημένο παιδικό πάρτι

axioutheasisteam

Ένα επιτυχημένο παιδικό πάρτι δε χρειάζεται άγχος! Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Τοποθεσία, φαγητό, δραστηριότητες για τη ψυχαγωγία των παιδιών κ.α. Πάμε να δούμε μια λίστα από χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη οργάνωση ενός παιδικού πάρτι.

 1. Ορίστε προϋπολογισμό
  Καλό θα είναι να υπολογίστε από νωρίς το κόστος κατ’ άτομο για παιδιά και γονείς.
 2. Επιλέξτε ημερομηνία
  Βεβαιωθείτε ότι η ημέρα που έχετε αποφασίσει βολεύει αγαπημένους συγγενείς και φίλους
 3. Φτιάξτε to-do-list
  Όπως σε κάθε μας δραστηριότητα, θα βοηθήσει πολύ να φτιάξετε μια λίστα με δουλειές που αφορούν το πάρτυ σε διάστημα μήνα, εβδομάδας, αλλά και για μια μέρα πριν.
 4. Κλείστε τον κατάλληλο χώρο
  Φροντίστε να επιλέξτε ένα χώρο που ταιριάζει με το θέμα της δεξίωση σας.
 5. Διαλέξτε θέμα δεξίωσης – ύφος διακόσμησης
  Ντύστε το παιδικό πάρτι του παιδιού σας με χρώματα και εικόνες που το παιδί σας λατρέυει. Επίσης, ρωτήστε για τις αγαπημένες δραστηριότητες των μικρών προσκεκλημένων σας.
 6. Φτιάξτε μια λίστα καλεσμένων
  Θα σας βοηθήσει να ορίσετε το μέγεθος τη δεξίωσης για την επιλογή των κατάλληλων χώρων.
 7. Επιλέξτε την κατάλληλη ώρα και διάρκεια δεξίωσης
  Συνήθως η κατάλληλη ώρα είναι απόγευμα, αμέσως μετά την τελετή στην εκκλησία. Για μικρά παιδάκια συνήθως μετά από 1,5 ώρα, χρειάζεται ξεκούραση. Για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους γονείς, δύο έως τρεις ώρες είναι μια πολύ καλή διάρκεια για παιχνίδι και ξεκούραση, αντίστοιχα.
 8. Προσκλήσεις
  Στείλτε εγκαίρως τις προσκλήσεις με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες. Τοποθεσία, ώρα, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.α.
 9. Χώρος για γονείς
  Φροντίστε να υπάρχει διαθέσιμος χώρος και μενού φαγητού και ποτών για τους γονείς. Ιδανικά, ο χώρος που θα βρίσκονται οι γονείς θα πρέπει να έχει άμεση οπτική επαφή με τους χώρους που βρίσκονται τα παιδιά.
 10. Ασφαλής επιλογές στο φαγητό
  Η πίτσα, τα γλυκά και τα hot-dog είναι σούπερ επιλογές για τα μικρούς μας φίλους. Μην το παρακάνετε με περίεργες και άγνωστες γεύσεις για τα παιδιά.
 11. Δραστηριότητες για τα παιδιά
  Φροντίστε να υπάρχει άπλετος χώρος για παιχνίδι, αλλά και οργανωμένες δραστηριότες με επαγγελματίες που θα αποσχολήσουν ευχάριστα τα παιδιά.
 12. Προβλέψτε το παράγοντα καιρό
  Οι δραστηριότητες στη φύση είναι εξαιρετικές και δικαιολογημένα τα παιδιά τις λατρεύουν. Παρ’ όλα προνοήστε για χώρο προστατευμένο από μια ξαφνική καταιγίδα ή έντονο άνεμο.

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστο παιχνίδι στην μεγάλη έκταση από γκαζόν και στην πιστοποιημένη παιδική χαρά με γυμναστή για την ασφαλή απασχόληση των παιδιών.

Ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα το μικρών σας προσκεκλημένων, μπορείτε να αξιοποιήσετε τους αθλητικούς μας χώρους για μπάσκετ, beach-volley, beach-soccer, τοξοβολία, τένις και ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5×5 από φυσικό γκαζόν.

Χαρίστε μια μοναδική εμπειρία απόδρασης για μικρούς και μεγάλους, γνωρίζοντας την ελεύθερη ιππασία εντός του Κτήματος Αξιού Θέασις και να περιηγηθούν στη φάρμα με τα άλογα. Θα μπορέσετε να ταΐσετε τα άλογα και να απολαύσετε μια υπέροχη βόλτα μαζί τους.

Κρατήσεις – Πληροφορίες – Τοποθεσία

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ