Επιλέξτε τον πολυχώρο του Κτήματος Αξιού Θέασις για διοργάνωση εταιρικής εκδήλωσης

Εταιρικές εκδηλώσεις

Το Κτήμα Αξιού Θέασις βρίσκεται στην καρδιά του μοναδικού φυσικού τοπίου της Κοιλάδας του Αξιού Ποταμού με πλούσια βλάστηση και, παράλληλα, μόλις μερικά λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Ένας πλήρως open space χώρος 60 στρεμμάτων, με μέγιστη χωρητικότητα 800 ατόμων και με άνετο χώρο στάθμευσης, επιτρέπει την απρόσκοπτη πρόσβαση των καλεσμένων σας, καθώς επίσης και την ευρεία παρέμβαση στη διαρρύθμιση των διαθέσιμων χώρων για παράλληλες δραστηριότητες σε γκρουπ.

Διοργανώστε ομιλίες, παρουσιάσεις, προωθητικές ενέργειες, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, εκθέσεις και masterclasses, σε ένα μοναδικό πολυχώρο, όπου πληρούνται οι προδιαγραφές για λειτουργικό σχεδιασμό οποιοδήποτε εταιρικού event. Ταυτόχρονα, στο Κτήμα Αξιού Θέασις υπάρχουν όλες εκείνες οι υποδομές που θα φέρουν πιο κοντά τους εργαζομένους σας και τις οικογένειες τους, όπως γήπεδα, παιδική χαρά και άπλετο χώρο με γκαζόν για tailor made δραστηριότητες.

Με προσβασιμότητα για ΑμΕΑ και προστατευμένους χώρους από φαρδύ σκέπαστρο, θα διοργανώσετε ένα εταιρικό event για όλους, στις καλύτερες συνθήκες. Ο έμπειρος σεφ μας και το καταρτισμένο προσωπικό μας θα φροντίσουν για την άριστη προετοιμασία και την απρόσκοπτη εκτέλεση του πλάνου σας. Σημαντικός σας σύμμαχος στο σχεδιασμό και στην υποδοχή των καλεσμένων σας θα είναι η χρήση σύγχρονου λογισμικού από την ομάδα μας για πραγματικές κατόψεις, αυτόματες λίστες καλεσμένων, αποστολή SMS και επαγγελματικό check-in.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Epikoinonia (el)

#axioutheasis

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ